Termeni și Condiții

Bine ați venit pe site-ul www.charter.md, care își propune să vă ajute să găsiți informațiile necesare despre călătorie, rezervarea biletelor, hoteluri, pachete de călătorie, precum și alte servicii furnizate de noi sau de partenerii noștri. termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile noastre, care este un aranjament între noi și dvs., ca utilizator al acestui site web. Dacă nu sunteți de acord cu nicio declarație din Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să nu utilizați serviciile prezentate pe acest site web.

Acceptarea Termenilor și condițiilor noastre înseamnă că veți respecta termenii acestuia. www.charter.md își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și condiții în orice moment cu privire la utilizarea acestui Site fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. Prin continuarea utilizării acestui site după modificări, sunteți de acord cu prevederile modificate sau actualizate.

Utilizând această pagină web, vă confirmați responsabilitatea dvs. că:

– aveți cel puțin 18 ani;
– să aibă capacitatea de a-și asuma obligații legale;
– va folosi acest Site în conformitate cu Termenii și Condițiile actuale;
– veți achiziționa servicii pe acest Site în numele dvs. sau în numele unui terț pe care aveți puterile legale de a-l reprezenta;
– informează acești terți cu privire la toți Termenii și condițiile aplicabile serviciilor achiziționate pe Site, precum și la toate celelalte reguli și restricții aplicabile;
– a furnizat doar informații adevărate, exacte și complete.

Responsabilitate WWW.CHARTER.MD

www.charter.md nu este responsabil pentru pierderile indirecte care decurg din prevederile acestor Termeni și condiții, cauzate de utilizarea necorespunzătoare a Site-ului sau a sistemului de servicii de rezervare / cumpărare.

www. charter.md nu este responsabil pentru pierderea directă sau indirectă a utilizatorului cauzată de: posibile diferențe de preț. Indisponibilitate, informații incorecte furnizate de companii aeriene și/sau furnizori de hoteluri și/sau de oricare dintre furnizorii de servicii de turism www. charter.md.

www.charter.md își rezervă dreptul de a nu furniza servicii turistice afișate cu erori pe site. În caz de eroare de preț, utilizatorul este de acord să renunțe la toate solicitările către www. charter.md și suntem de acord să restituim toate sumele plătite de utilizator cât mai curând posibil.

www. charter.md este responsabil numai pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși rata totală a serviciilor turistice achiziționate (cu excepția cazurilor de deces sau vătămare corporală a căror valoare nu este limitată).

Link-uri către alte site-uri

Acest site poate conține legături către alte site-uri web externe care sunt operate de alte părți implicate.

www.charter.md nu are niciun control sau asociere cu aceste site-uri web. Și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, integritatea sau calitatea acestor site-uri ale părților implicate.

Conținutul acestor site-uri externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de www.charter.md. Orice opinie cu privire la conținutul site-urilor web externe va fi redirecționată către administratorii paginilor în cauză.

Furnizor de turism de forță sau insolvență

www.charter.md nu va fi făcută responsabilă în caz de evenimente cauzate de forța majoră sau insolvența Furnizorului de turism. Evenimentele majore includ, dar nu se limitează la, intervenția guvernului. Război, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc., care pot afecta www.charter.md sau furnizorii săi.

Actualizare site web

www.charter.md poate modifica designul sau conținutul Site-ului fără notificare prealabilă. Inclusiv disponibilitatea furnizorilor de servicii de turism, a bazei de date și a altor caracteristici ale Site-ului.

Politica de Confidențialitate

Politica de confidențialitate a site-ului www.charter.md poate fi accesată la următorul link.

termeni si conditii